Hirdetés

Elindult a PC World e-magazin



|

A nyomtatott PC World magazin teljes terjedelemben olvasható a megjelenés előtt két nappal - elindult új, e-magazin szolgáltatásunk.

Hirdetés

 

A fő menüsorból elérhető e-magazin szolgáltatás lényege, hogy ön bármikor, bárhonnan hozzáférjen a megjelent PC World magazin lapszámaihoz. Nemcsak olvashatja az újságot, hanem képekkel együtt láthatja, lapozhatja is - úgy, mint az eredeti nyomtatott példányokat -  de sokkal hatékonyabban, mert a tartalma az összes számra szabadon kereshető.

 

Az újdonság az, hogy most elő is fizethet így az újságra a normál előfizetői ár közel feléért - 16 560 helyett 8350 forintért - és így mindig a legfrissebb számot lapozhatja ezen a módon. Ráadásul ezzel az előfizetéssel már az újságárusi megjelenés előtt két nappal olvashatja a nyomtatott PC World legfrissebb számát!  

 

További újdonság, hogy a legfrissebb két lapszám akár előfizetés nélkül, külön is megvásárolható online "újságos standunkon": a DVD-s PC World újságárusi árának közel harmadáért - 1950 helyett 695 forintért.

emagazin1.jpg
 

 

 A PC World e-magazint többféle módon is megvásárolhatják SMS-ben történő fizetéstől a bankkártyás azonnali utalásig. Most bevezető áron!

  • PC World e-magazin egy lapszám bankkártyával, banki átutalással, vagy postai csekken befizetve 1950 forint* helyett bruttó 695 Ft. Megtakarítása így: 64 %!
  • PC World e-magazin egy lapszám emelt díjas SMS: 1000 Ft + Áfa (bruttó 1200 Ft)

 

Az előfizetés bankkártyával, banki átutalással, vagy postai csekken befizetve vehető igénybe. E-magazin előfizetéssel ön az újságárusi megjelenés előtt egy nappal már olvashatja a PC World legfrissebb számát:

  • 1/4 év (3 lapszám): 4305 forint helyett 2085 Ft. Megtakarítása így: 52 %!
  • 1/2 év (6 lapszám): 8460 forint helyett 4175 Ft. Megtakarítása így: 51 %!
  • 1 év (12 lapszám): 16 560 forint helyett 8350 Ft. Megtakarítása így: 50 %!

 

A friss lapszámokhoz való hozzáférés, és az előfizetés egy regisztrációval kezdődik, amit az e-magazin oldalunkon tehetnek meg:

 

emagazin1b.jpg

 

Sikeres regisztráció, majd az azt követő bejelentkezés után a "Friss lapok" fül alatt érhető el a két legfrissebb, megvásárolható PC World e-magazin. Ezek címlapjára kattintva kezdheti meg a vásárlást.

 

emagazin3.jpg
 
Ha a "Megvásárolom SMS-ben módot választja, a megjelenő, személyre szabott kódot el kell küldenie SMS-ben a 06-90-647-311-es számra. Ezután azonnal hozzáférhetővé és olvashatóvá válik a PC World magazin adott lapszáma.
 
emagazin6.jpg
 
Amennyiben nem az SMS-fizetést választja, a "kosárba teszem" gombbal akár mindkét lapot megvásárolhatja bankkártyával, banki átutalással, vagy postai csekken befizetve. Ha kész, kattintson a "Kosár megtekintése" gombra.
emagazin7.jpg
 
 
A megrendelés megkezdése gomb megnyomása után választhat, hogy bankkártyával, postai csekken vagy banki átutalással (befizetés számlán) szeretne fizetni.
 
emagazin4.jpg
 

A bankkártyás fizetés dombornyomott Visa, MasterCard, American Express és nem dombornyomott Electron és Maestro kártyákkal lehetséges, az OTP Direkt internetes fizetés szolgáltatásán keresztül. A rendszer biztonságos, SSL protokolt haszál, így a kártya, illetve a számla adatai nem kerülnek sem a PC World, sem az e-magazin technikai hátterét nyújtó 3ddigitálispublikáció internetes áruház tudomásárára. Sikeres tranzakció után azonnal hozzáférhetővé és olvashatóvá válik a PC World magazin adott lapszáma.

 

emagazin5.jpg

 

Amennyiben a postai csekkes vagy banki átutalással opciót választotta, a PC World Terjesztési Osztálya a regisztrációkor megadott postai címre elküld önnek egy sárga postai csekket (befizetés csekken) vagy egy számlát (befizetés számlán) a megfelelő összeggel. Mikor az összeg megérkezik a számlánkra, azonnal hozzáférhetővé és olvashatóvá válik a PC World magazin adott lapszáma, melyről értesítést is kap a regisztrációkor megadott e-mail címre.

 

A PC World e-magazin előfizetésre szintén a "Friss lapok" fül alatt nyílik lehetőség:

emagazin2.jpg

Ez után a fentebb ismertetett módon fizethet bankkártyával, postai csekken vagy banki átutalással. Mikor az összeg megérkezik a számlánkra, az onnantól számított következő PC World megjelenésekor válik hozzáférhetővé és olvashatóvá a magazin, az előfizetés hosszától függő időtartamig. Minderről értesítést is kap a regisztrációkor megadott e-mail címre.

*A DVD PC World újságárusi ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.