Hirdetés

Elindult a PCWorld megújult webshopja



|

Személyesen a PlayIT rendezvényen is át lehet majd venni a termékeket.

Hirdetés

A PC World Online életének alakulását régóta szemmel tartóknak derenghet, hogy portálunk néhány éve már rendelkezik webes bolttal, azonban ezen részleg jelenléte idővel erősen visszaszorult. A webshopunk most egyszerű és esztétikus arculattal feltámadt a hamvaiból, a sok esetben akciós kínálata pedig a jövőben várhatóan bővülni fog.
 

Hirdetés


A shop.pcworld.hu oldalunkra ellátogatók jelenleg remek áron vásárolhatnak a GameStar régebbi teljes játékaiból, beszerezhetik a magazinjaink korábbi számait vagy évadait, plusz természetesen új GameStar és PC World előfizetések kötésére is lehetőségük nyílik. Azok is megtalálhatják a számításukat, akik valamilyen egyéb elektronikai termékkel egybecsomagolva szeretnék beszerezni a nyomtatott kiadványainkat, a pakkok megfontolását változó mértékű árengedmények teszik megfontolandóvá.


A PC World Shopban megvásárolt termékekért kizárólag készpénzben lehet fizetni, bankkártyákat jelenleg sajnos nem áll módunkban elfogadni. Az elkövetkező napokban megrendelt termékeket a PlayIT kiállításon lévő standunknál 2014. április 26-án személyesen is át lehet majd venni, ezen felül pedig mindig lehetőség van futárral való kiszállítást kérni. Ennek díja Budapesten belül 990 forint, Budapesten kívül pedig 1290 forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.