Hirdetés

Elindult a Tesco online boltja



|

Átvételkor is kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Hirdetés

Tegnap a Tesco hazánkban is elindította a Nagy-Britanniában már bevált online vásárlásos szolgáltatását, a megoldáson keresztül az áruházlánc kínálatának jelentős része elérhető. A termékek jellegéből fakadóan a rendszer nem egy központi elosztóval rendelkezik, a megrendelt árukat a kiszállítás helyéhez legközelebbi áruházban állítják össze.


Ennek több következménye is van: egyrészt a webshopban kosárba rakott termékek ára csak tájékoztató jellegű, ráadásul nem is biztos, hogy mindent ki tud majd szállítani a futár. Az este 11-ig leadható megrendelések kiszállítása kétórás időszakban időzíthető, továbbá Clubcard pontok is járnak a pénzköltés után.


A fizetés csak bankkártyával lehetséges, noha a webshop mellett a futárnál személyesen is kiegyenlíthető a számla. Az ÁSZF szerint 18 éven aluliak nem fizethetnek: amennyiben a futár kételkedik a vásárló életkorában, az pedig nem hajlandó önként igazolni az életkorát, akkor megtagadhatja a termékek átadását. A szolgáltatás nem mindenhol érhető el, további részletek a webshop nyitólapján találhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.