Hirdetés

Elindult a UPC mobilnet szolgáltatása



|

Mostantól a Vodafone mobil hálózatán már UPC előfizetők is élvezhetik a mobilnetezés előnyeit. De mennyibe fog mindez kerülni?

Hirdetés

Mobilinternet szolgáltatásokat indított el a UPC lakossági és üzleti előfizetők számára is vezetékes szolgáltatásainak kiegészítőjeként. A laptopokkal és tabletekkel használható mobilnet havonta 1, 3 vagy 6 GB adatmennyiség felhasználását teszi lehetővé korlátozások nélkül, 7,2 Mbps maximális letöltési sebességgel. Igényeiktől függően ezt a sávszélességet az egyedülálló sebességnövelő opciót választva egy kattintással bármikor a háromszorosára, 21,1 megabitre emelhetik. Az előfizetők számára a UPC külön díj nélkül biztosítja a mobil internetezéshez szükséges SIM kártyát és USB modemet. 

Császár Zoltán, a UPC mobil üzletágának igazgatója az indulás kapcsán elmondta: "A upc mobilinternet előfizetői ugyanolyan ügyfélélményben részesülnek, mint amilyet a mobil szolgáltatók nyújtanak. Az ügyfélkapcsolatokat, a termékfejlesztést, a szolgáltatás aktiválását, a technikai segítségnyújtást és a számlázást maga a UPC végzi, a Vodafone korszerű mobil hálózatának és nagykereskedelmi szolgáltatásának felhasználásával. Az előfizetők kényelmét szolgálja az is, hogy a vezetékes és a mobil szolgáltatásokról a UPC egyetlen, közös számlát állít ki".

A UPC kedvezményes csomagokat is bevezetett meglévő előfizetései mellé, ezeket az alábbi táblázatban láthatod (a képre kattinva nagyobb méretben is megtekinthető):

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.