Hirdetés

Elindult Üzlet rovatunk!



|

Elindítottuk kis- és középvállalkozások számára kialakított részlegünket.

Hirdetés

A hazai kis- és középvállalkozások nagy száma egyre indokoltabbá tette számunkra, hogy belekezdjünk egy ilyen típusú aloldal kialakításába, hiszen a szakterületünk - az informatika és az IT-biztonság - egyre nagyobb teret nyer mindennapjainkban.

 

Céljaink között szerepel, hogy tudásunk legjavával segítsük a vállalkozók eligazodását a legújabb internetes trendek, hatékonyságnövelő hardvertermékek, ingyenes, illetve költségkímélő szoftvermegoldások területén. Nem titkolt szándékunk, hogy megismertessük olvasóinkkal a már megvalósult sikertörténeteket, forintos tippeket nyújtsunk a hatékonyabb működésükhöz, illetve hidat építsünk a munkavállalók és az állásteremtő vállalkozások között.

 

Az oldal hasznos tanácsokkal, időtálló cikkekkel fogadja a látogatóit, de e mellett folyamatosan frissülő hírekkel is szolgál. Rendszeresen tudósítunk az IT-biztonság, a hálózatok, az irodatechnika, kommunikáció aktuális kérdéseiről, írott anyagainkat kiváló minőségű, saját gyártású videointerjúink, konferencia beszámolóink egészítik majd ki.

 

Szakértőink közé várjuk a hazai üzleti élet legjobbjait a keresőoptimalizálás, a szoftver- és hardvermegoldások, a telekommunikáció, a biztonság, az internethasználat, marketing és a PR kérdéseiben egyaránt. Azt szeretnénk, ha a hozzánk érkező látogató hiteles válaszokat kapna az őt foglalkoztató mindennapi problémákra, hasznosítható ötleteket meríthetne mások tapasztalataiból és visszatérő látogatóként megosztaná saját tapasztalatait is a többi olvasóval egy jól működő közösség felépítése közben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.