Hirdetés

Elképesztő adatforgalom az EB alatt



|

Az embereket érdekli a foci, ezt nem csak a televíziós közvetítések nézettségével (és persze az eszetlen jogdíjakkal) érzékelhető, az online adatforgalom is meglehetősen jól bizonyítja az EB népszerűségét.

Hirdetés

Nemrég indult útjára az IDG Kockafoci nevet viselő blogja, amelynek célja az idei labdarúgó Európa-bajnokság népszerűsítése, sportos és kevésbé sportos hírekkel vegyítve, hogy ne csak a sportőrültek érezhessék otthon magukat. Így például technikai szempontból is beszélnek a fociról, bármilyen furcsa is ez első hallásra.

Most például összeszedték a 2008-as EB kapcsán generált adatforgalom számait a világhálón. A szerverfigyelők állításai szerint több mint 2 petabyte adat kúszott fel az internetre az akkori bajnokság alatt, ez most egészen biztosan lényegesen több lesz.

Ha érdekelnek a további részletek és megdöbbentő adatok, akkor a Kockafoci blog oldalán mindent megtalálsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.