Hirdetés

Elkészítették a legkisebb MP3 lejátszót



|

Hirdetés

A készülék kifejlesztésében részt vett egy másik dél-koreai elektronikai cég, a Station Z is. A Station Z tervezte az áramköri lapot, az EraTech a formatervezést és gyártást bonyolította. A projekt a két cég tulajdonosainak kapcsolatából nőtt ki, akik annak idején együtt jártak egyetemre, közölte az EraTech szóvivőnője, Julie Hwang. Az EMP-Z két verzióban készül. Az egyik 128 megabájt memóriával, ami 30-40 átlagos MP3 fájl számára biztosít elegendő tárhelyet, míg a másik verzió e memória kétszeresét tartalmazza. A készülék mérete nem tette lehetővé memória kártyahely elhelyezését, így a memória nem bővíthető.




A méretnek tett másik engedmény az USB csatoló hiánya, az USB jelek a szabványos fejhallgató jack aljzatán és egy speciális adapteren keresztül jutnak az eszközbe. Az EMP-Z Windows 98 vagy ennél későbbi, ill. Mac OS 9 vagy ennél magasabb operációs rendszer verziót futtató számítógépekkel kompatibilis. A készülékhez egy korong formájú lítium ion akkumulátor tartozik, amely egy feltöltéssel 8 órás használatot tesz lehetővé. A lejátszó augusztusban kerül piacra kb. 120 dolláros áron. Világméretű forgalmazását a kereskedők és az OEM-ek döntik el, bár a külföldi érdeklődésre talán jellemző, hogy egy német cég már 20 ezer darabot meg is rendelt belőlük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.