Hirdetés

Elkészült a végleges OpenOffice 1.1



|

Hirdetés

1 verziója.

Az új verzió feljavította a kompatibilitást a rivális Microsoft Office csomagjával,és egy sor új elemet kínál, mint amilyen a dokumentumok átvitele az Adobe PDF formátumába, valamint prezentáció céljára a Macromedia Flash formátumába. A termék ugyanakkor a korébbinál jobb XML támogatást is kínál. Az OpenOffice.org 1.1 a tavaly májusban közzétett 1.0 verzió utódja - ezt 4-6 hetente frissítették, majd néhány hónapja elkezdték az 1.1 előzetes verziót kibocsátani. A kód ma már annyira stabil, hogy jogosan nevezhető végleges verziónak, mondja Louis Suarez-Potts, az OpenOffice.org közösség igazgatója.

Az OpenOffice.org 1.1 sokat felhasznál a Sun StarOffice 7.0 szoftverének forráskódjából, mely verziónak szintén küszöbön áll a véglegesítése. Az OpenOffife 1.1 szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentációs alkalmazásokat tartalmaz, futattható Windows, Linux vagy Solaris operációs rendszer alatt, és hozzáférhető angol, német, francia, olasz, spanyol, kínai, koreai és japán nyelvű változatban ingyenes, 70 megabájt terjedelmű letöltésként, vagy számos Linux disztribúcióval egy csomagban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.