Hirdetés

Elkezdődött a fájlcserélők elleni újabb menet



|

Hirdetés

A zenekiadókat és lemezgyárakat tömörítő szervezet további 90 felhasználót figyelmeztetett, hogy pert helyeztek ellenük kilátásba. Ez immár a perek harmadik hulláma szeptember óta, amelyek eddig közel 400 felhasználót érintettek. Eddig 220 szabálysértővel sikerült megegyezni pénzügyi kártérítésben, és további ezer vállalta, hogy a szervezet „tiszta lap” (Clean Slate) programja keretében felhagy az illegális letöltéssel, törli eddig letöltött fájljait PC-jéről, és nem látogat P2P hálózatokat - minek fejében nem indul per ellene. Az alperes, ha a bíróság elmarasztalja, akár 150 ezer dollár kártérítésre is kötelezhető a vonatkozó szerzői jogi törvény értelmében. Eközben folytatódik a RIAA jogi küzdelme több internetszolgáltatóval a fájcserélők adatainak kiadása érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.