Hirdetés

Élő fotók a Motorola új pengetelefonjáról



|

Hirdetés

A Motorola immáron a sokadik bőrt készül lehúzni a pengevékony divatőrületből, igaz végre a tudás is felnőni látszik a külalakhoz. A kezdetben csak 1,3 megapixeles beépített, videófelvételre is képes kameráról szóltak a hírek, amely a napokban 2 megapixelesre módosult, kíváncsian várjuk a végeredményt. A készülék a gyártó hírnevéhez hűen, csodálatos TFT LCD kijelzővel fog rendelkezni, amely a nagy felbontás mellett 262 szín megjelenítésére lesz alkalmas.
A megújult nyítómechnizmusa, a keskenyebb, de hosszabb készülékházon kívül komolyabb változások nincsenek a V3-hoz képest, az újdonság vastagsága nagyjából megegyezik az elődmodellel. A belső memória méretét egyelőre homály fedi, az biztosnak tűnik, hogy a gyártó által preferált microSD (TransFlash) kártyákkal bővíthető lesz a kapacitás. A Bluetooth és a GPRS igen nagy valószínűséggel megatlálható a telefonban.
Egyes vadabb pletykák szerint ez a telefon továbbviszi a Windows alapú MPx sorozatot, mivel többen tudni vélik, hogy Windows Mobile operációs rednszert fog tartalmazni a készülék. A telefont egyelőre nem jelentették be, ennek megfelelően ára is ismeretlen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.