Hirdetés

Előfizetéses laptopok Angliában



|

Hirdetés

A Connect2Air csomag kb. 89 fontba kerül havonta a megrendelő cégnek, a felhasználási szinttől függően. A csomag teljes körű Wi-Fi hozzáférést, non-stop felhasználó támogatást kínál, valamint egyszeri 99 fontos áron egy garanciális laptopot (melynek bolti ára 1139 és 1478 font között mozog). Az egyetlen megkötés, hogy a felhasználónak legalább egy évet alá kell írnia.

A Fujitsu biztosítja a notesz és tábla PC-ket, melyek az Intel Centrino platformjára épülnek, s minden számítógép tartalmazza a Vodafone 100 fontos GPRS-kártyáját is. „A kis és közepes méretű cégek számára rendkívül kedvező a csomag, mert számukra mindennél fontosabb a költségek ellenőrzése és a csúcsszintű technológia”, fogalmazott Mark Bond, a Vodafone üzleti marketing részlegének vezetője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.