Hirdetés

Elso percek a Comdexen



|

Hirdetés

A korai indulas ellenere sem kaptunk helyet a tobb ezer ferohelyes parkoloban, mert a Mercedes helyi kepviseloi kedves ajandekkal leptek meg az odalatogatokat: a parkolo felet lezartak, hogy aztan az odatevedok ingyen kiprobalhassak a legujabb modelleket. A teljesen idiota -- es a rendezok szamara valoszinuleg szep bevetelt jelento -- otlet folyomanyakent a kiallitas kapunyitasa elott mintegy ket oraval mar jarhatatlan volt a kornyek, parkolohelyet csakis Rolex karoraert lehetett barterezni, holmi dollarhuszasok mit sem ertek.Most, mikor e sorokat gepeljuk, mar csak negyedora van hatra az evezred utolso (vagy az elso?) kiallitasaig. A sajtoanyagok nagyreszet mar elhienaztak, lassan a reggeli utolso morzsai is eltunnek a teritett asztalokrol, a latogatok lassan bedontik az uvegajtokat: kezdodik a mega-Comdex 2000!

Amit elore lehet tudni: a Philips standot biztosan gyorsan meglatogatjuk, hiszen az MPEG-4 internetes felhasznalhatosagat fontolgatja. A Sony bemutatja digitalis kutyulijanak uj valtozatat (valamint sok mas kozott a 128 megabajtos Memory Sticket), az LG egy kommunikator-jellegu mobiltelefont, a Corel pedig grafikai programcsomagjanak tizes verziojat.
Lattunk meg egy ipari felhasznalasu kezbentarthato gepet, amely Linux alapokra epitkezik, valamint egy roppant erdekes DVD-lejatszot: nemcsak DVD-filmet, audio CD-t, MP3-at jatszik le, de drot nelkuli billentyuzete es beepitett 56K-s modemje (vagy halozati kartyaja) segitsegevel barmely szolgaltaton keresztul az internetre tud kapcsolodni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.