Hirdetés

Elsőként kínálnak fordítást SMS-ben



|

Hirdetés

Az Integrat, a Vodacom vezetéknélküli alkalmazásszolgáltatója kifejlesztett egy szolgáltatást, amely lefordítja az SMS üzeneteket. A mobilszolgáltató Vodacom előfizetői otthonról vagy külföldről is igénybe vehetik a szolgáltatást, amely bármely szót, kifejezést vagy rövid mondatot lefordít angol, francia, olasz, spanyol, portugál és holland nyelvre. „Bár csak szó szerinti fordítást kínálunk, mégis ez lesz a világ első ilyen szolgáltatása, amivel megkönnyíthetjük a dél-afrikai turisták és üzletemberek dolgát”, mondja Norman Parkin, az Integrat vezérigazgatója, aki elmondta, amikor cége kidolgozta a koncepciót, felkeresték az SDL Internationalt, amely a fordító technológiát biztosítja. Most már arról tárgyalnak, hogy a szolgáltatást nemzetközileg is értékesítik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.