Hirdetés

Elveszítheti a Samsung jogdíjait a Rambus



|

Hirdetés

A társaság szerződésben áll a Rambus-szal, amelynek értelmében a Samsung jogdíjat fizet minden eladott SDRAM és DDR-SDRAM modul után. A Rambus - Infineon per azonban olyan helyzetet állított elő, amelyben a Samsung várhatóan fel fogja bontani e szerződést. A Rambus vádait az elmúlt héten elejtette a bíróság a memóriagyártó Infineon ellen, tehát a Rambusnak nem sikerült bebizonyítania az Infineon állítólagos szabadalomsértését. A Samsung - Rambus szerződésnek azonban van egy olyan része, melyben az áll, hogy ha kiderül, hogy a Samsung nem követ el szabadalomsértést DRAM-jainak eladásával, az eladott modulok után nem jár jogdíj a Rambusnak. A Samsung tervei egyelőre nem ismertek, a cég feltehetően a jogerős döntésre vár a Rambus pereiben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.