Hirdetés

eMagyarország pontok a Művészetek Völgyében is



|

Hirdetés


A tizenhatodik alkalommal megrendezett Művészetek Völgye fesztiválon az Informatikai és Hírközlési Minisztérium ideiglenes eMagyarország pontokat üzemeltet Taliándörögdön a régi iskolában és Kapolcson a fesztiválközpontban. Az eMagyarország pontok 10.00 és 20.00 óra között várják a térítésmentesen internetezni vágyókat.




A tavaly már sikeres, a legmodernebb technikával, 8 internet kapcsolattal rendelkező PC-vel, fénymásolóval, szkennerrel, nagyteljesítményű nyomtatóval és faxgéppel felszerelt Sajtószoba ismét várja a média képviselőit. A belépéshez a sajtóigazolvány szükséges.

Emellett - szintén a tavaly bevált gyakorlat szerint - az IHM Taliándörögdön a régi iskolában internetes játszóházat üzemeltet, ahol a Völgybe látogató gyerekek, szülők, nagyszülők játékmesterek segítségével interaktív játékokat játszhatnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.