Hirdetés

Emberhalász - Odigo Messenger



|

Hirdetés

Sokan ismerik az ICQ nevű csevegőprogramot, amely mára kommunikációs központtá nőtte ki magát. Hasonló, mégis más szolgáltatásokat nyújt az Odigo Messenger, mely szintén ingyenesen használható adware, vagyis készítői csak némi reklámfelületet kérnek munkájukért cserébe.
A kezelőfelület stílusosan kialakított, könnyed hangulatú grafika jellemzi az egész felületet. A program webhely-orientált, vagyis a felület fő elemeként funkcionáló radaron csak azok jelennek meg, akik éppen ugyanazt a site-ot böngészik, mint mi, ezért is könnyebb azonos érdeklődésű embereket találni. Bárkivel, aki vonalban van gépírásos párbeszéd kezdeményezhető, távollétében pedig üzenetet hagyhatunk neki. Hagyhatunk nyilvános üzenetet is az éppen böngészett webhelyen, ezt bárki elolvashatja.

Mint minden üzenő-csevegő programban itt is választott login név reprezentálja a felhasználókat, ezen kívül tetszőlegesen megadhatók egyéb információk, mint például életkor, nem, lakóhely, családi állapot, homepage, foglalkozás, stb. Virtuális "arcképet" több garnitúra karikatúrából választhatunk, partnereink vizuálisan ezzel társíthatnak minket beszélgetés közben, emellett változtathatjuk aktuális hangulatunkat is. Hogy a könnyebben kiválogathassuk a hasonló érdeklődésű partnereket a nagy tömegből, megadhatjuk, hogy milyen témák érdekelnek minket a legjobban.
Az Odigo támogatja a mobil kommunikációt, kívánságra SMS-ben küld értesítést a távollétünkben kapott üzenetekről. Lehetővé teszi az élőhangos beszélgetést, ehhez csupán hangkártya és mikrofon szükséges. Sok más egyéb szolgáltatást kínál: hírcsatornák, csevegőszobák, keresés, honlap látogatottsági statisztika, stb. Ráadásul plug-in modulok segítségével más messenger szolgáltatások tagjaival is kapcsolatot létesíthetünk. Hála a Honosító Műhely munkájának, a korábbi, 2.5-ös változat anyanyelvünkön is rendelkezésre áll.
A telepítőprogram letölthető az alábbi linkekről, vagy az Odigo honlapjáról (www.odigo.com), jól összeszedett szolgáltatásaival és könnyed kezelésével nagy sikerre számíthat.


Letöltés
Magyar nyelvű változat
Angol nyelvű változat
Odigo ICQ
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.