Hirdetés

Emelkedő alkatrészárak



|

Zuhan a forint, emelkednek az árak. Meddig várjunk a vásárlással?

Hirdetés

Mivel az elektronikai cikkek gyakorlatilag mind importból származnak, a forint árfolyamának egyre mélyebbre zuhanása itt „gyűrűzik” be leghamarabb. Persze a kereskedők igyekeznek minél kevésbé feltűnően kommunikálni a dolgot, például egy neves szórakoztató elektronikai áruházban az éppen aktuális, 100 000 forintos akciós fényképezőgép ára egy nap alatt 3500 forinttal emelkedett, miközben az továbbra is akciós cikk maradt. Mivel a közgazdászok újabb forintleértékelődéssel számolnak, az elkövetkező napokban és hetekben, esetleg hónapokban újabb csendes áremeléseknek lehetünk majd tanúi.



Mi legyen hát tervezett számítógép-bővítésünkkel? Három korántsem előnyös módszer van, mindenki kiválaszthatja a neki legkevésbé fájót:



  • Nyaralásra félretett pénzünket fogva most azonnal elrohanunk megvenni a cuccot, mielőtt még drágább lenne.
  • Várunk őszig, ha szerencsénk van, nem zuhan tovább a forint. Ha mégis, megvesszük akkor ami kell, kerül amibe kerül.
  • Kivárjuk, amíg a termék kifutó széria lesz, azaz kihúzzuk valahogy a nagy árcsökkenésig. Karácsonyra talán bejön, ha nem, hát húsvétra, esetleg a következő karácsonyra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.