Hirdetés

Emmy-díjat kapott az Apple karácsonyi reklámja



|

A nevezettek között a Budweiser és a GE hirdetései is ott voltak.

Hirdetés

Szombaton, egy héttel az Emmy-gála előtt osztották ki a tekintélyes televíziós díj technikai elismeréseit, a Creative Arts Emmy-ket. Az Adweek beszámolója szerint a legjobb reklámnak járó kategóriában az Apple tavaly karácsonyi szpotja, a TBWA/Media Arts Lab által készített Misunderstood nyert.

Hirdetés

A szépen fotózott, megkapó klip főszereplője egy tizenéves srác, aki látszólag annyira el van foglalva az iPhone 5S-ével, hogy észre sem veszi karácsonyi ajándékozásra készülő családtagjait. A másfél perces játékidő végén persze kiderül, hogy a fiú nem figyelmetlenségből lóg a telefonján, hanem azért, mert szívmelengető meglepetésre készül.

A Misunderstoodnak erős mezőnyben kellett bizonyítania. A nevezettek között a Nike Cannes-i aranyat nyert Possibilities című reklámja mellett a Budweiser és a General Electric tévés hirdetései is ott voltak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.