Hirdetés

EMS vagy Smart Messaging?



|

Hirdetés

Az Alcatel, Motorola, Ericsson és Siemens cégek egységesen az EMS szabványt kívánják bevezetni, amelyet a piacvezető finn Nokia azonban hevesen ellenez. A Nokia érvelése szerint saját, szabadon elérhető Smart Messaging rendszere már 1997-óta létezik, és a cég nem kívánja többmillió készülékét az EMS technológiával ellátni, főként mivel a jövő év elején megjelenik az MMS szabvány, amely levált majd minden addigi üzenet-szabványt, ráadásul minden gyártó elfogadta. Az EMS-t támogató gyártók szerint a Smart Messaging csak az év elején vált szabadon felhasználhatóvá, de az Ericsson szóvivője azt is hozzátette, hogy a technológia implementálását a Nokia most is szigorú feltételekhez köti, ezért volt szükség az EMS-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.