Hirdetés

Ennyi volt: búcsúzik a Youtube



|

Véget ért a legjobb videóért folytatott hajsza, bezár a szolgáltatás.

Hirdetés

A Google munkatársai szokásukhoz híven idén is alaposan kitettek magukért a bolondok napján, több meglepően jól kidolgozott csínnyel próbálják szórakoztatni a nagyérdeműt. A leghumorosabb talán a Youtube bezárása: mint kiderült, a szolgáltatás valójában mindig is a legjobb videóért folytatott verseny volt, a megmérettetés mai napon lezárul, így érdemes megnézni utoljára a kedvenc videóinkat, mielőtt törlik az összeset.


A második és harmadik helyre megítélésünk szerint az illatok keresésére használható Google Szimat, továbbá a Google kincskeresője jött be, de persze már alig várjuk a Gmail Blue tesztelésének lehetőségét. Végül megemlítendő, hogy az ausztrálok a Térképek Street View nézetében kidekorálhatják különféle textúrákkal a házukat, míg a Google Photos+Emotionnel az érzések megfelelő illusztrálása érdekében emotikonok illeszthetőek a képekre.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.