Hirdetés

Eric Schmidt bevallotta, hogy iPhone-ja van



|

Az Alphabet első embere beismerte, hogy van saját iPhone készüléke.

Hirdetés

Márciusban kerültek elő azok a fotók, amelyeken Eric Schmidt egy iPhone-t tartott a kezében. Az Alphabet elnöke most beismerte, hogy van egy saját iPhone-ja. 

Hirdetés

2009-ben még egy BlackBerryvel kapták le őt, nem sokkal az Android 2.0 és a Motorola DROID érkezése előtt. 2013-ban aztán ő segített az iOS-es felhasználóknak egy útmutatóval az Androidra költözésben. 

Az amszterdami Startup Festen azonban elárulta a közönségnek, hogy a Samsung Galaxy S7 készüléke mellett van egy Apple iPhone 6S okostelefonja is. 

Nem szabad elfelejteni, hogy Schmidt így napi szinten látja és tapasztalja az iPhone 6S használatával, hogy hol tart a legfőbb riválisa. Ezen felül a Google jelenléte igen komoly az iOS-en, így az appok minőségét és teljesítményét is ellenőrizheti. 

Melyik készülék a jobb Schmidt szerint? Ezt is elárulta. Azt mondta, hogy a Samsung Galaxy S7 a jobb, mert jobb az akkumulátora. Hozzátette, hogy az iPhone-osok tudják, hogy igaza van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.