Hirdetés

Érintőkijelzővel jöhet a Google első laptopja



|

Egy kiszivárgott videó alapján maga a keresőcég tervezte a retinás Chromebookot.

Hirdetés

Izgalmas pletykák érkeztek a Google háza tájáról, ugyanis a Slinky.Me névre hallgató reklámcégtől kiszivárgott egy videó, amely alapján a keresőcég hamarosan bejelentheti az első házon belül tervezett laptopját. A mozgókép alapján az eszköz az első érintőkijelzős Chromebook lehet, ráadásul az ismeretlen átlójú panelje 2560×1700 pixelesnek ígérkezik.


Sajnos a hardverről többet egyelőre nem lehet tudni, ám egy François Beaufort névre hallgató úriember saját forrásaiból megerősítette a fenti információkat, állítása szerint a brutális megjelenítővel szerelt Chromebookot már tesztelik a Google főhadiszállásán. Azt természetesen nem tudni, hogy mennyire szavahihetőek az informátorai.


A videó nyilvánosságra kerülése után a Slinky.Me igazgatója Google+ üzenőfalán bejelentette, hogy kínaik feltörték a cégének szervereit (jelen esetben kissé nehezen hihető a magyarázat), ráadásul a bocsánatkérő bejegyzésében François Beaufort mellett közvetlenül megcímkézte Sergey Brint is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.