Hirdetés

Érkezik a Gmail 2.0



|

Új funkciókkal frissül a Google levelezője.

Hirdetés

Bár a Google-t kevés kritika érheti azzal kapcsolatban, hogy nem tesz meg mindent a felhasználók biztonságáért és kiszolgálásáért, a Gmail 2.0 bejelentésével jóval többet terveznek, mint holmi egyszerű verziófrissítést. A népszerű levelező új funkciókkal bővül, melyek közül kettőt már bizonyosan megismerhetünk.

 

Első a Google Gears szolgáltatás integrálása, amellyel internetes fiókunk adatbázisát helyileg, merevlemezünkön tárolhatjuk, így épp élő internetkapcsolat nélkül is böngészhetővé válnak a már letöltött adatok.

 

A második egy egyszerű, de annál hasznosabb funkció - felhasználói fiókunk tevékenységeit, valamint az ehhez kapcsolódó e-mail címeket a rendszer naplózza majd, így ha arra gyanakszunk, hogy valaki titokban a leveleinket böngészi, bármikor leellenőrizhetjük ennek esetleges nyomait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.