Hirdetés

Érkezik az új Avid Liquid termékcsalád



|

Hirdetés

A Pinnacle felvásárlásával az addig kizárólag film- és tévéstúdióknak csúcskategóriás videoszerkesztő rendszereket gyártó Avid termékpalettája kiegészült a kezdő otthoni felhasználóknak szánt Studio, illetve a professzionális felhasználókat célzó Liquid programokkal. A Studio 10-es egyik fontos újdonsága, hogy láthatatlanul ugyan, de már a Liquid motorja dolgozik alatta, míg magát a Liquid programot kivették a Pinnacle „csomagból”, és átpozícionálták.

A 7.0-s verzió kétféle kiadásban jelenik meg Avi Liquid 7.0 és Avid Liquid Pro 7.0 néven, azokat a felhasználókat célozva, akik egyetlen alkalmazással szeretnétek eljutni a digitalizálástól a vágáson keresztül az elkészült filmek publikálásáig, történjen az szalagra, DVD-re vagy interneten sugárzott formába. A főbb újdonságok között közvetlen zeneszerzési és szerkesztési lehetőséget, új videoformátumok támogatását (WM9, DivX, MPEG—4) és természetesen új effektusokat is találunk, illetve ugyanazon az idősávon szerkeszthetjük az SD és a HD minőségű videoanyagokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.