Hirdetés

Erős eredményekkel zárt a Vírus Buster



|

Hirdetés

Sikereit a VirusBuster Kft. nem csak megoldásainak, hanem hagyományosan kiváló és elismert gyártói szolgáltatásának köszönheti, hiszen napjainkban a vevők már nem csak egy terméket keresnek, hanem komplett szolgáltatásokat, a rendszerfelméréstől, konzultáción át az oktatásig.



Bozsó Julianna, a VirusBuster Kft. ügyvezetője.

A VirusBuster Kft. megalakulása óta keresi az innovatív technológiákat, és lép partnerségre ezek fejlesztőivel. 2004-ben a spamszűrő megoldások kerültek a középpontba, és ennek jegyében kötött a cég újabb stratégiai partnerséget, így egyedülálló technológiájú spam szűrővel tudott a piacra lépni. A Commtouch RPDTM technológiájával működő VirusBuster MailShield for SMTP ESP (Extended Spam Protection) mind Magyarországon, mind pedig külföldön keresett megoldás lett a tavalyi év utolsó negyedévében. 2005 elején pedig már megjelent a VirusBuster for Sendmail Milter ESP, amely a Sendmail levelező szerverek vírus- és spam védelmét látja el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.