Hirdetés

Erre kerestek a magyarok 2013-ban



|

A Google toplistái nem extrémek, de érdekes következtetéseket lehet levonni belőlük.

Hirdetés

Tegnap a Google hazai kirendeltsége elérhetővé tette az év végi TOP10-es listáit, amelyek specifikusan a magyar internetezők által legtöbbet keresett személyeket, intézményeket és kérdéseket foglalják össze. Az efféle listák tipikusan bővelkedni szoktak humoros elemekben, ám az idei inkább elgondolkodtatóra sikeredett.

Hirdetés


A közölt listák alant olvashatóak, ám néhány gyors megfigyelés: a legtöbbet keresett személyek közt nincs politikus (Katalin hercegnő közszereplő), a „Legolcsóbb...” listában az online pénztárgép is megtalálható, a „Hol vegyek”-ben az óvszer az előkelő harmadik helyet szerezte meg, a „Mi a(z)” kategóriában az internet nyolcadik helye szinte paradoxon, míg a „Hogyan...” listában a hízás és fogyás egyaránt megtalálható.

 

 

 

 

 

 

(Fotó: jypsygen / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.