Hirdetés

Eten M600 - Skype, WiFi, Windows



|

Hirdetés

A tajvani Eten újdonságának alapját egy 400 Mhz-es Samsung processzor adja, amelyhez 130 MB memória párosul. A Bluetooth vezetéknélküli technológiát is tartalmazó M600 tároló kapacitását SD / MMC kártyával tudjuk tovább bővíteni, és legnagyobb örömünkre a foglalat SDIO kompatibilis. A készüléket úgy reklámozzák, mint az egyik legkisebb méretű Windows-alapú PDA-t, amivel még telefonálni is lehet. A 4 sávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modulon felül az eszköz GPRS és WiFi kapcsolattal is rendelkezik, így könnyedén tudunk az internetről vagy a WAP-ról különféle tartalmakat letölteni.
A multimédia szerelmeseire is gondolt a gyártó, így az M600 képes megbirkózni a WAV, MIDI, MP3, WMA, AAC, 3GP és AVI formátumokkal is. A beépített digitális kamerával 1,3 megapixeles fotókat és videókat készíthetünk. Az M600 TFT LCD kijelzője 2,8" átlóval és 65 ezer megjeleníthető színnel rendelkezik. A készülék alaphelyzetben tartalmazza a Skype Pocket PC verzióját, amellyel akár ingyenesen is tudunk telefonálni. A Eten M600 bruttó ára 137.880 Ft, megvásárolható a Macropolis üzleteiben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.