Hirdetés

eTrust tűzfal- és antivírus támogatás



|

Hirdetés

0 és eTrust Antivirus r7.1 márkanevű szoftvertermékeit mostantól a Windows XP operációs rendszer Home illetve Professional változatával együtt is forgalmazzák.

A csomagban a vállalat eTrust PestPatrol kémprogram-kereső szoftverének 30 napig használható tesztverziója is megtalálható. A február végéig érvényes ajánlat előnyeit több mint 20 ország, közöttük a visegrádi országok több millió üzleti és otthoni felhasználója élvezheti az EMEA-régióban. A Microsoft disztribútorokon keresztül a rendszerépítők is élhetnek ezzel a lehetőséggel.

A Windows XP Home Editiont megvásárló felhasználók egy évre szóló ingyenes licencet kapnak a CA eTrust EZ Antivirus szoftveréhez, a Windows XP Professional változathoz pedig az eTrust Antivirus r7.1 verzió 1 éves díjmentes előfizetése jár. A felhasználók mindkét esetben ingyenesen letölthetik a legfrissebb vírusmintákat tartalmazható fájlokat, sőt 30 napig díjfizetés nélkül használhatják a CA spyware-eltávolító termékét, az eTrust PestPatrolt. A vállalat promóciós CD-ken illetve a Windows XP-t PC-kre előtelepítő rendszerépítő cégeken keresztül teszi elérhetővé vírus- és kémprogram-irtó szoftvereit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.