Hirdetés

Európában is elindul az iTunes szolgáltatás



|

Hirdetés

Az Apple angliai képviselője nem is tudta megerősíteni, hogy az esemény az iTunes hivatalos beindításáról szól-e. Várhatóan egész Európára vonatkozó indításról van szó, mert az Apple ismételten úgy nyilatkozott, hogy addig nem indítja el a szolgáltatást, míg egy időben meg nem tud jelenni az európai kulcspiacokon, így Franciaországban, Angliában és Németországban. A cég már megvetette a lábát Angliában iPod lejátszójával, most pedig megjelenik az európai piacon is, ahol a rivális Napster már május óta kínálja Napster 2.0 szolgáltatását a kínálatában 700 ezer zenei felvétellel.




Az év elején Steve Jobs vezérigazgató úgy nyilatkozott, hogy az iTunes Európában is 99 dollárcentnek megfelelő áron kínálja letöléseit. A Napster Angliában 1.09 fontot kér számonként és 9.95 fontot albumonként.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.