Hirdetés

Év végén jön a Samsung első Google TV-je



|

Legrosszabb esetben is már csak néhány hónapot kell várni arra, hogy megjelenjen a Samsung első Google TV-s okostelevíziója.

Hirdetés

A koreai konglomerátum már így is széles skáláját kínálja az okostévéknek, miközben van saját boltja és saját tartalmai. A hivatalos Google TV blogon közzétett információ szerint új televíziójuk Google TV-s lesz, prémium tartalmak és szolgáltatások mellett.

A múlt évben Eric Schmidt emlékezetes bejelentése szerint "2012 nyarán a boltokban található legtöbb tévébe már be lesz ágyazva a Google TV". Bár a Samsung egy nagy játékos a piacon, de az új tévéje mégsem különösebben tűnik különlegesnek. Jelenleg nem ismertek még komolyabb részletek, de mivel a Samsung be fogja mutatni a tévét az IFA 2012 alkalmából, ezért biztosan mindent meg fogunk róla tudni időben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.