Hirdetés

Év végére a Windows 2000 jelentősen túlszárnyalja az NT eladásait



|

Hirdetés

Ugyanezt az arányt 2001 végére szóló előrejelzésében 71%-ra prognosztizalta a piackutató. Al Gillen, az IDC operaciós rendszerekkel kapcsolatos kutatási igazgatója nem nevezte meglepőnek a felmérés azon kimutatását, amely szerint a Windows 2000 Professional, azaz a kliens oldali operációs rendszer elfogadottsaga egyértelműen magasabb, mint a Windows 2000 Serveré. Véleménye szerint természetes az, hogy a vállalatvezetők nehezebben hoznak döntést az új technológia bevezetéséről a szerverek esetében.
A Microsoft Magyarország várakozásai szerint hazánkban a Windows 2000 alapú vállalati rendszerek aránya a jövő év közepére fogja meghaladni az NT rendszereket. Magyarországon az átállást elsőként a multinacionális nagyvállalatok kezdték meg. A kis- és középvállaltok esetében jobban érezhető a "hagyománytisztelet", így körükben az első javítócsomag megjelenése után indult el látványosabb átállási hullám.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.