Hirdetés

Ez sebességemelés: gigabites internetet osztogatnak a franciák



|

Ott is gyorsították a sebességet, de jóval meggyőzőbben: a tízszeresére.

Hirdetés

Miután a Google és a Facebook saját céljuknak tűzték ki, hogy több helyen és gyorsabb internetkapcsolat álljon az emberek rendelkezésére, egyre több területen kezd kiéleződni a harc az internetszolgáltatások előfizetői iránt. Ezt remekül mutatja, hogy az egyik francia szolgáltató a verseny miatt megtízszerezte a sebességeket. 

Hirdetés

A Free üvegszálas hálózatán keresztül internetező felhasználói az eddigi 100 Mbps-os letöltési sebességük helyett immáron 1 Gbps-mal böngészhetnek, és a feltöltési sebesség is nőtt, 200 Mbps-ra. Aki kénytelen még rézkábelen keresztül ADSL-ezni, az is jól járt, a VDSL2 technológiának hála 28 Mbps helyett már 100 Mbps jár ugyanis ezen a hálózaton. 

A francia cég a két említett csomagért 36 és 30 eurót kér havonta. Extraként kínálnak még 197 tévécsatornát, VoIP telefonelőfizetést, és tavaly óta mobilhálózatuk is van. Kis szerencsével szokássá válhat a megtízszerezett sávszélesség, ami jóval meggyőzőbb lenne, mint amint nemrég itthon láttunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.