Hirdetés

Ezért éri meg eljönni a HelloWorld táborba



|

A HelloWorld táborban profik segítenek játékos formában megismerni a robotokat és a programozást.

Hirdetés

Hirdetés

Van még néhány szabad hely a HelloWorld táborba, amely a PC World szervezésében a 10-14 éves gyerekeknek kínál lehetőséget arra, hogy profi szakmabeliektől és pedagógusoktól sajátítsák el a programozás és a robotok világának alapjait, játékos és szórakoztató formában. 

 

 

Mivel a technológia egyre meghatározóbb szerepet tölt be a mindennapokban, ezért egyértelmű, hogy a programozás a jövő nyelveként még fontosabb lesz. A fiatalok a táborban egyszerű vizuális programozási feladatokról, robotok vezérléséről és 3D-nyomtatásról is tanulhatnak a készségfejlesztő programok és játékok alatt. Ott lesz a magyar fejlesztésű Codie játékrobot fejlesztőcsapata is, így még egy okostelefonon is programozhatnak a táborozók.

Még nem késő - ha érdekel a jövő világa, jelentkezz te is!

Jelentkezés és részvételi feltételek a HelloWorld oldalán!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.