Hirdetés

Ezért rúgták ki Ballmert a Microsofttól



|

A ValueAct nem kedvelte Steve Ballmert, ezért állítólag mennie kellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Steve Ballmer a többszöri tagadás ellenére sem önszántából megy nyugdíjba. Valójában úgy néz ki, hogy tulajdonképpen eltakarította őt az útból a ValueAct. Az amerikai befektetőcég még az idén vásárolt 0,8 százalékot a Microsoft részvényeiből, és nagyon szeretne bekerülni az igazgatótanácsba. 

Hirdetés

A ValueAct most egy együttműködési megállapodást írt alá a Microsofttal, amelyben felkínálják számukra a lehetőséget, hogy csatlakozzanak az igazgatótanács negyedéves üléséhez. A redmondiak ezen felül dicsérték a ValueAct ügyvezetőjét több szempontból is, aki pedig alig várja, hogy végre a Microsoft döntéshozói közé kerüljön. 

Korábban felröppent a hír, hogy Steve Ballmer távozásáért a ValueAct felelős, amely nem ért egyet az ügyvezető látásmódjával - de Ballmer ezt gyorsan cáfolta. Ennek ellenére az elemzők és a szakértők azt mondják, hogy a pletyka igaz, amit ráadásul a mostani együttműködés is megerősít. A legújabb álláspont szerint Steve Ballmert kirúgták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.