Hirdetés

Ezt kapják karácsonyra a Google dolgozói



|

Az idei évben egy Nexus 5X készülék az ajándék az alkalmazottaknak.

Hirdetés

A Google törődik az ünnepekkel, amit jól mutat, hogy a Santa Tracker az idei évben is követi a télapót és a karácsonyt. De mit kapnak ajándékba a cég dolgozói? 

Hirdetés

A jelek szerint egy Nexus 5X készüléket: a színt maguk választhatják ki. A jelentések szerint alternatíva is van, vagyis fel lehet adni a Nexus készüléket, és helyette jótékony célra adományozni. 

Az ajándékba szánt Nexus 5X-ek teljes mértékben megegyeznek a boltokban lévő modellekkel. 

2011-ben a dolgozók egy Galaxy Nexust kaptak, egyedi hátlappal. 2012-ben készletproblémák miatt a Motorola Razr M volt az ajánlat, az alternatíva pedig a Nexus 7 vagy egy Samsung Chromebook. 2013-ban a Nexus 5-ből és a Nexus 7-ből lehetett választani, míg tavaly Android Wear-alapú okosórát osztott az óriás. 

Érdekesség, hogy az Apple tavaly egy hátizsákot adott az alkalmazottainak, míg a bolti dolgozók Beats fejhallgatót kaptak idén. 

Azt nem tudni, hogy az Alphabet dolgozóinak mi jár, és a kérdés azért is érdekes, mert a vállalat mostanában alaposan átszervezi és csökkenti a költekezést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.