Hirdetés

F-Secure SSH az MSN-hez



|

Hirdetés

A San Francisco-i RSA konferencián mutatta be az F-Secure Inc. a FIPS-140 tanúsítvánnyal rendelkező titkosítási megoldását.

A hálózati biztonság terén de facto szabványnak tekinthető F-Secure SSH teljes körű biztonságot nyújt a felhasználók azonosításával, illetve a számítógépek és távoli szerverek közötti titkosítás által. Ezen kívül a termék segédprogramjaival a terminál-kapcsolatok, a levelezés és az internet-elérés tunnelezése, valamint a fájl-átvitel is biztonságossá tehető. Az F-Secure SSH™ tartalmazza a FIPS 140-1 kriptográfiai modult, amelyet a NIST (National Institute of Standards and Technology – Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet) hitelesített.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.