Hirdetés

F-Secure vírusvédelem a Nokia ESeries-re



|

Hirdetés

Az F-Secure Mobile Anti-Virus megtalálható az N71 mobiltelefon memóriakártyáján, a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 készülékekhez pedig elérhető a Nokia Catalogs szolgáltatáson keresztül.
Az F-Secure és a Nokia évek óta együttműködik az egyre nagyobb problémát jelentő mobilkommunikációs tartalombiztonság terén; több vírusvédelmi disztribúciós modell is a két finn vállalat közös fejlesztésének eredménye. Az F-Secure Mobile Anti-Virus már 2004 óta elérhető bizonyos Nokia intelligens telefonok klienseként, ezenkívül a megoldás a kizárólagosan mobilszolgáltatóknak készített Nokia mobil eszközök némelyikébe is bekerült.
Az F-Secure Mobile Anti-Virus mobil eszközökön futó valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál. Az F-Secure anti-vírus megoldása a világ első és legszélesebb körben elérhető mobil vírusvédelmi szolgáltatása. Az új F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 a Symbian OS v9 és az S60 3rd Edition platformon futó eszközöket támogatja.
A Symbian OS rendszerre épülő S60 platform a legelterjedtebb az intelligens telefonokra készült szoftverek közül; a piacvezető mobiltelefon-gyártók közül többen is licencelik. A rugalmas S60 platform változatos hardver- és szoftverkonfigurációk kiépítését teszi lehetővé. Ezt a változatosságot jól mutatja a már piacon lévő S60 esF-Secure vírusvédelem a Nokia új intelligens telefonjaira.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.