Hirdetés

Fájlküldővel újított a BitTorrent



|

Akár 1 terabájtos állományokat is meg lehet osztani az új szolgáltatással.

Hirdetés

Péntek délután az elsősorban könnyű kalózkodást lehetővé tevő technológiája kapcsán ismert BitTorrent Inc. a számítógépek közti közvetlen fájlszinkronizációra használható szoftvere után bemutatta a SoShare névre hallgató szolgáltatását, amely elsősorban az óriási csatolmányokat küldözgető médiamunkások számára lett kitalálva.


A SoShare a Google Chrome, Firefox, Internet Explorer és Safari for Mac böngészőket támogatja, ám a használatához először fel kell telepíteni egy beépülőmodult, hiszen a szolgáltatás felfelé P2P protokoll segítségével mozgatja az adatokat. A megosztható állományok mennyisége nincs limitálva, a maximális egyenkénti feltöltési méret 1 terabájt.


A jelenleg bétázó megoldás alapjában véve rendkívül egyszerű, a regisztráció után a fájlküldéshez csak meg kell adni a címzett e-mail címét, majd ki kell jelölni a csatolmány(oka)t. Ezek után a felhő alapú háttértárakhoz hasonlóan webböngészővel feltölthetőek a fájlok, a sikeres megosztás után a címzett e-mailben értesítést kap a tartalmak elérhetővé válásáról. Az állományokat egyedi hivatkozás segítségével bárkivel meg lehet osztani.


A BitTorrent tájékoztatása szerint a szolgáltatás egyelőre teljesen ingyenesen használható, ám idővel részben fizetőssé fog válni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.