Hirdetés

FCRAM-okat készül gyártani a Winbond



|

Hirdetés

A társaság várhatóan a jövő év elejétől kezdi el gyártani az újfajta memóriachipeket, amelyeket elsősorban mobiltelefonokba szánnak. A Winbond saját márkaneve alatt megjelenő FCRAM chipek mellett a társaság a Fujitsunak is gyártani fog a nagysebességű, ugyanakkor alacsony fogyasztású memóriákból. A Winbond a mostani szerződéssel megerősítette azt a szövetséget, amelyet a Fujitsuval és a Toshiba-val kötött. A három gyártó 2000 áprilisában egyezett meg új memória, illetve memóriagyártási technológiák közös fejlesztéséről. A projektben többek között 512 Mbites és 1 Gbites, 130 illeve 110 nm-es eljárással készülő DRAM chipek szerepelnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.