Hirdetés

Fejcsere a Motorolánál



|

A mobilgyártó a felvásárlás közepén váltott: szerdától Rick Osterloh vezeti a céget.

Hirdetés

A Motorola szerdán jelentette be, hogy Johnathan Rosenberget Rick Osterloh váltja az ügyvezető igazgatói székben. A menedzsernek, aki ezentúl elnöki tisztségét is betölti, egy akvizíciós folyamat kellős közepén kell helyt állnia: a Google nemrég jelentette be, hogy eladta a mobilgyártót a Lenovónak.

Osterloh a felvásárlás lezártáig a Google-nek felel; azt egyelőre nem tudni, hogy a kínai vállalat is igényt tart-e majd a szolgálataira – és ha igen, milyen minőségében.

Hirdetés

Johnathan Rosenberg, a leköszönő ügyvezető szerint Osterloh fontos szerepet játszott a Motorola megújításában. „Rick igazi veterán szilícium-völgyi veterán és ismert arc a Motorolánál, ahol az elmúlt két évben a termékmenedzsmentet vezette és segített lefektetni az 'előre menekülés' stratégiáját”– írta kapcsolódó blogbejegyzésében.

Rosenberg szerint, aki a továbbiakban tanácsadóként utódját, Osterloh azzal is hozzájárult a cég modernizációjához, hogy „elindította a Motorolát az androidos úton”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.