Hirdetés

Feledékeny Internet Explorer



|

Hirdetés

Hogyan tudnám szabályozni, hogy hol és milyen nagyságban jelenjen meg az ablak?Az Internet Explorer szeszélyeit néha nagyon nehéz kiismerni, főleg az ablakkezelés terén vannak problémái. Mivel nincs olyan beállítási lehetőség, hogy véglegesen megjegyezze a bezárt ablak pozícióját és méretét, ezért a legtöbb esetben mindig a legutolsó állapotot igyekszik eltárolni, több-kevesebb sikerrel. De egy kis trükkel mi is rávehetjük arra, hogy jobban emlékezzen az ablakok paramétereire. Természetesen a felugró reklámok ellen nem tehetünk semmit, mégis a főablak megjelenését be tudjuk állítani. Mindössze annyi a teendőnk, hogy nyissunk meg egy böngészőt, állítsuk be az ablak helyét és méretét (akár teljes nagyságú is lehet), majd tartsuk lenyomva a SHIFT billentyűt, és kattintsunk a bezárás gombjára. Ezután az elsőként megnyitott ablak mindig úgy jelenik meg, ahogyan mi beállítottuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.