Hirdetés

Félezer szabadalmat ajánlott fel az IBM



|

Hirdetés

Az IBM azt szeretné, ha ez a felajánlás az egész iparágra kiterjedő "szabadalom-bank" alapját képezné, melyben a szabadalmak az együttműködésben születő innováció platformjául szolgálnak. Az IBM a jó példával más vállalatokat is arra próbál ösztönözni, hogy szellemi tulajdon portfólióikat ők se csupán a cselekvési szabadság és a jövedelemtermelés eszközének tekintsék.




Miközben a szellemi tulajdon birtoklása az innováció alapvető hajtómotorja, a technológiai fejlődés gyakran a tudás megosztásán, a szabványokon és az együttműködésben születő innováción múlik. Az, ahogyan az IBM kezeli a szellemi tulajdont, lehetővé teszi mindkettőt, miközben védi a valóban új és hasznos találmányokat. A Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalának bejelentése szerint az IBM immár a tizenkettedik egymást követő évben több szabadalmat nyert el, mint bármely más amerikai vállalat. Ez már a negyedik egymást követő év, mikor az IBM több mint 3000 szabadalmat szerzett az USA területén, és változatlanul az egyetlen olyan vállalat, amely minden évben több mint 2000 új szabadalom birtokosa lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.