Hirdetés

Felfelé ível a Pocket PC sorsa



|

Hirdetés

A rendszeren alapuló kéziszámítógépek azóta igen nagy sikert értek el, és az elemzők szerint amennyiben a tendencia folytatódik, a Pocket PC-alapú eszközök hamarosan a Palm kéziszámítógépek komoly ellenfeleivé nőhetik ki magukat. A Pocket PC eszközök, különösképpen a Compaq iPaq, elsősorban az üzleti felhasználók körében népszerűek, márpedig az efféle eszközök igazi piacát jelenleg ez a szegmens képviseli. A Palm OS-alapú eszközök azonban továbbra is jelentős támogatást élveznek, így a Pocket PC egyeduralkodóvá válása belátható időn belül nem várható. A Pocket PC eszközök igazi előnye széleskörű felhasználhatóságukban rejlik, a Palm eszközöket viszont éppen egyszerűségük miatt szeretik a felhasználók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.