Hirdetés

Felhasználóközpontú Microsoftot ígér Nadella



|

Az új ügyvezető nagyon szeretne figyelni az emberek véleményére.

Hirdetés

Néhány órával az ügyvezetői kinevezését követően Satya Nadella, a Microsoft új vezére egy webcast keretében tartott beszédet a partnereiknek és a felhasználóknak. A nagyjából 15 perces előadás tulajdonképpen az eddigi stratégiát erősítette meg, de nagyobb összpontosítással a felhasználókra. 

Hirdetés

Nadella emberközpontú IT-t ígért, illetve olyan Microsoft termékeket, amelyeknél a felhasználók megkapják azt az élményt, amire vágynak, az IT szektor pedig azt az irányítást, amire szüksége van. Természetesen azonnali és részletes stratégiafeltárásra nem is számíthattunk a Microsoft első emberétől, de azért vázlatos betekintőt azt kaptunk a jövőről. 

A Microsoft a mobilokra és a felhőre kíván alapozni, az első számú feladatának pedig immáron azt tartja, hogy szoros kapcsolatot alakítson ki a felhasználóival, a befektetőivel és a partnereivel, illetve nagyon figyeljen mindegyikük véleményére. Nadella azt is hozzátette, hogy ugyan rengeteg időt töltött már a Microsoftnál, az új szerepkörében neki is lesz mit tanulnia. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.