Hirdetés

Félmillió felhasználót adott a Google Reader a Feedly-nek



|

Megindult az elvándorlás a Google Readerről, amely hamarosan nyugdíjba megy.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Feedly nevű RSS-olvasó ott folytatja hamarosan, ahol a Google Reader abbahagyja. A kaliforniai fejlesztők arról számoltak be, hogy az alkalmazásukhoz több mint 500 000 új felhasználó regisztrált az elmúlt néhány napban, miután kiderült, hogy a Google nyugdíjba küldi a saját RSS-olvasóját.

A Reader leállítása meglepte a felhasználókat, néhányan pedig annyira csalódottak voltak, hogy online petíciókat indítottak azért, hogy meggyőzzék a keresőóriást: érdemes újragondolni a július 1-i leállítását a szolgáltatásnak. 

Úgy tűnik azonban, hogy például a Feedly remek utódja lehet a Google Readernek, hiszen számos remek ajánlót kapott az utóbbi rövid időben. A fejlesztők már azt is elárulták, hogy egy olyan projekten is elkezdtek dolgozni, amelynek keretében leklónozzák a Feedly-t, viszont a Google Reader API-jával. A Normandy nevű programmal teljesen zavartalan átállást ígérnek a felhasználóknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.