Hirdetés

Felújított iroda: Office 2003



|

Hirdetés

Az új Office csomag felemás képet mutat. Ha a főbb oszlopait, a legfontosabb alkalmazásokat nézzük, különösebb lelkesedésre nincs okunk. A Word 2003 új eszköztárai és munkaablakai például biztosan nem rendelkeznek akkora csáberővel, ami mindenképpen továbbfejlesztésre ösztönözné az embert. Az Olvasási elrendezés kétségtelenül hasznos: úgy formázza át a dokumentumot, hogy a lapok nyomtatott oldalak hatását keltsék, így az anyagot kényelmesen olvashatjuk a képernyőn, anélkül, hogy ténylegesen módosítanunk kellene a gondosan beállított betűtípusokat és stílusokat. Üdvözlendő újítás, ám távol áll attól, hogy gyökeresen átalakítsa munkastílusunkat.




Az Excelben ugyan több az újdonság, de a cellaszerkesztés továbbra is nehézkes: a kivágás-beillesztés egészen másként működik, mint a világ összes többi alkalmazásában. Az új Lista lehetőség hasznos kiegészítés, könnyedén alakíthatunk vele cellatartományokat listává, alul az összeggel, felül pedig az automatikusan kitöltődő fejlécekkel.

A teljes cikk a 2004. áprilisi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.