Hirdetés

Figyelem! PC World Online karbantartás



|

Ha rövid ideig elérhetetlen lenne a PC World Online, a hiba nem az Ön készülékében van.

Hirdetés

Tisztelt Olvasóink!


A PC World Online, valamint a hozzá kapcsolódó rovatok és aloldalak mögött dolgozó szerveren ezekben a napokban kisebb karbantartási munkálatokat kell elvégeznünk. Ezért előfordulhat, hogy rövidebb szünetek állhatnak be oldalaink működésében - ezeket igyekszünk a lehető legrövidebben, és általában a látogatottabb időszakokon kívül elvégezni, de pár munkafázis sajnos becsúszhat a "munkaórák" közben is.


Ezekről igyekszünk előre jelzést adni, és természetesen minél gyorsabban befejezni a "reszelést". Egy időpont azonban már biztos, mégpedig szeptember 2-a, amikor reggel 7:30 perctől kis ideig fennakadásokra lehet számítani oldalaink elérhetőségében.


Megértésüket előre is köszönjük!

 

adasszunet.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.