Hirdetés

Filmek Bittorrenten - olcsón és legálisan



|

Film, zene, játék, mostantól olcsón, és legálisan szerezhető be!

Hirdetés

A népszerű letöltési oldalról olyan stúdiók munkáit tölthetjük le, mint a Warner Bros, Paramount Pictures vagy a 20th Century Fox. A közösség tagjai innentől kezdve filmeket kölcsönözhetnek, zenés tartalmat és TV műsorokat is vásárolhatnak online, sőt, saját tartalmat is tölthetnek fel.

Első körben több, mint 5000 filmet, TV műsort és zeneszámot és PC-s játékot tettek elérhetővé az üzemeltetők. Olyan kasszasikerek is bekerültek a portfólióba, mint a Superman Returns vagy a Mission Impossible III. Persze a TV-s sorozatoknak sem kell szégyenkeznie, hiszen az olyan sorozatok, mint a 24, Lost (Eltűntek) vagy a Prison Break (A szökés) is elérhetőek a rendszeren keresztül.

A videotartalom elnyomó többsége egyelőre alapfelbontáson tölthető le, de a BitTorrent megerősítette, miszerint 40 órányi anyagot már most HD minőségben bocsátottak letöltésre, és ezt folyamatosan bővítik majd.

Amellett, hogy a nagy hollywoodi stúdiók támogatását végre sikerült megszerezniük, a BitTorrent készítői abban reménykednek, hogy ezzel a lépéssel sikerült egy kicsit közelíteni egymáshoz az óriás filmgyárosok, és a független, kisebb alkotók játékterét.

Az oldalon lévő letöltések egy része ingyenes, egy része kölcsönözhető, illetve vannak megvásárolható darabok is. A lejátszási megoldást a Microsoft DRM szolgáltatja, amely csak Windows platformon működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.