Hirdetés

FireFTP - FTP kliens Firefox böngésző alá



|

A FireFTP egy hasznos Firefox kiegészítő, amely nem más, mint egy teljes értékű FTP-kliens!

Hirdetés

Ha telepítettük a FireFTP-t, ezután már nem kell külön FTP-kliensprogramot használnunk a fájlátvitelhez, átlagos felhasználásra tökéletes FTP-alkalmazást kapunk, amely a Firefox bármely böngészőfülén működhet. Telepítés után a böngésző Eszközök menüjében található FireFTP paranccsal indítható, amelynek hatására egy új böngészőfül jelenik meg egy hagyományos kétpaneles fájlböngésző képében. Ennek bal oldalán a mi gépünkön, jobb oldalán pedig a távoli FTP-kiszolgálón lévő állományok és mappák láthatók. Mindkét oldalhoz tartozik egy fastruktúra a mappák közötti gyors navigáláshoz, valamint egy állománylista is. A fel- és letöltést a két panel között található zöld nyilak használatával kezdhetjük meg, de a vidd és dobd módszerrel is működik. Sőt, akár a Firefoxon kívülről (például a Windows Intézőből) is áthúzhatunk egy állományt az FTP-kiszolgálóra. Minden művelet a háttérben zajlik (tehát közben tovább böngészhetünk): a FireFTP-t tartalmazó böngészőfülön pedig az átvitel legfontosabb adatait is leolvashatjuk.
A magyar nyelven is elérhető FTP-kliens az egyik leghasznosabb Firefox-kiegészítő, amelyet valaha kipróbáltunk, mindenkinek javasoljuk.

 

fireftp.png

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.