Hirdetés

Fizetni kell majd a vírusirtókért



|

Hirdetés

A Computer Associates (CA) InoculateIT szoftverének Personal Edition magánfelhasználók számára készült változata megszünik, mivel az állandó frissítések túl sokba kerültek a cégnek. A szoftver helyét az eTrust Antivírus fogja átvenni, amely a magánfelhasználóknak az első évben 19,95 a későbbiekben pedig évi 9,95 dollárjába fog kerülni. Az Aladdin Knowledge Systems eSafe Desktop programja azért válik fizetőssé, mert a magánfelhasználók a tiltás ellenére állandóan telefonos segítséget kértek a készítő cégtől, megakadályozva a fizető felhasználók segítségkérését. Mindkét cég ingyenes antivírus szoftveréhez egy ideig még ingyenesen letölthetőek lesznek a frissítések.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.